Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці показали виставку про АТО
В Охтирці показали виставку про АТО Печать
Автор А. Протасова   
26.05.2015 г.
ImageВійськова амуніція і спорядження, фрагменти зброї і фотографії. Громадські організації патріотичного спрямування провели першу в Охтирці виставку про АТО.  
Які бувають бронежилети, яке призначення наколінників, навіщо бійцеві фляга і як користуватися індивідуальним медичним пакетом. Які «подарунки» прилітають від російсько-терористичних військ і як розібрати і зібрати автомат. Про це учням місцевої школи № 8 розповіли представники громадських організацій «Охтирський захисник», «Ангел охоронець»  та «Легіон», наочно показавши значний арсенал речей із зони АТО та ретроспективу волонтерського руху у фотографіях.

 

«Виховна робота серед молоді – один з основних напрямків роботи ГО «Охтирський захисник», - говорить голова організації, учасник АТО Володимир Гейко. – Це перша подібна виставка, яку спільно організували і провели кілька громадських рухів. Школярі допомагають армії, беручи участь у волонтерських проектах. Ми прийшли до них, аби підтримати цей зв'язок».

Ініціатори говорять, що виставку, яку назвали «Артефакт: історія АТО в речах» можна буде оглянути 1 червня о 9 годині біля КЗ «Охтирський МЦКіД».

 

Анна Протасова

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg