Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Школяри Охтирщини декламували Шевченка
Школяри Охтирщини декламували Шевченка Печать
Автор Редактор   
18.02.2015 г.

ImageУ приміщенні Охтирського районного будинку культури проведено відбірковий районний конкурс читців «Живи, поете, в бронзі і граніті. Живи, поете, в пам’яті людській!», присвячений 201-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

 

На заході читали поезії Кобзаря та твори інших авторів, присвячених великому поетові. 

У конкурсі взяли участь 19 учасників з Олешнянського, Лантратівського,  Височанського,  Хухрянського, Лутищенського, Сосонського, Чупахівського клубних закладів, Охтирського районного центру дитячої та юнацької творчості, Охтирського міського центру  позашкільної освіти.

Учасників конкурсу привітала та вручила дипломи начальник відділу культури і туризму Охтирської районної державної адміністрації Ніна Михайлівна Шаталова.

Переможцями визнано Данила Баранова, Марію Литовченко, Каріну Сорокопуд з Охтирського міського центру позашкільної освіти, Олега Головачова з Чупахівського СБК, Лідію Яценко з Олешнянського СБК, Анну Колодяжну з Лутищенського СК, Марину Вельбой з Охтирського районного центру дитячої та юнацької творчості, Тетяну Гумен з Лантратівського СБК.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg