Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Ю.Меєрович : Ваш голос вирішальний.
Ю.Меєрович : Ваш голос вирішальний. Печать
Автор Редактор   
17.10.2014 г.

ImageДорогі земляки! Настає момент істини, час, коли ви і тільки ви зможете дати відповідь на питання – бути чи не бути оновленому парламенту. Я зробив свій вибір на користь змін. Тепер ви маєте сказати своє слово.У ході передвиборчої кампанії мені не раз доводилося зустрічатися з людьми в різних населених пунктах нашого округу. Переконався, що проблеми  пересічних громадян не мають адміністративних кордонів. Те, що турбує охтирчан, болить і людям Лебедина, Тростянця, Великої Писарівки.

Ви знаєте, дорогі земляки, що я працюю тренером в дитячо-юнацькій спортивній школі, виховую підростаюче покоління і живу так, щоб через кілька років мати змогу чесно їм дивитися в очі. Я виходець з простої сім’ї, не маю власного бізнесу, не належу до числа олігархів. Отже, захищати у Верховній Раді буду виключно ваші інтереси. На сьогодні заробітна плата депутата зазнала суттєвих змін і становить понад 8 тис. грн.. І якщо хтось думає, що я за ці гроші дуже розбагатію, він глибоко помиляється. Користуючись нагодою хочу сказати, що готовий до відкритого спілкування з вами у прямому ефірі, який відбудеться 24 жовтня з 19-00 до 19-30 не телеканалі «Пульсар». Відповім на ваші питання, зможу не зі сторінок газет, а в прямому ефірі чітко викласти свою позицію       

         Приймаючи рішення балотуватися до Верховної Ради України, я усвідомлював і усвідомлюю зараз, що беруся не за легку справу. Та я не звик стояти десь у стороні,  відсиджуватися з думкою «моя хата скраю», давати поради , тим , хто працює. Умію  брати відповідальність на себе, відповідати за прийняті рішення. Життя навчило.

         Охтирчани! Дорогі мої вже дорослі вихованці та їхні батьки! Я завжди вірив у вас, вірю у вашу підтримку і сьогодні. Звертаючись до молоді, хочу сказати наступне. Не упустіть свій шанс. Може статися так, що для моєї перемоги не вистачить кілька десятків саме ваших голосів. В історії нашого міста вже була така ситуація кілька років тому.

         Не думаю, що вирішальним чинником при прийнятті рішення віддати свій голос за мене будуть мої спортивні досягнення. Хоча я пишаюся ними . Саме вони навчили мене самовіддано працювати над собою, поважати суперника, боротися до кінця і, звичайно, перемагати. Знаю, що зможу перемогти і цього разу.

         Прийдіть на вибори самі, візьміть із собою батьків та друзів.  Усвідомлення того, що Охтирка може мати свого представника в парламенті,  повинно об’єднати нас. Ми повинні захистити своє право на краще життя. Мою життєву позицію ви знаєте – вірю в людей, вірю в себе, вірю в те, що роблю.. Моя перемога у ваших руках , дорогі земляки.

Ю.Меєрович

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg