Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Чому я не став міським головою
Чому я не став міським головою Печать
Автор Газета "Город А"   
04.06.2014 г.

За підсумками про­веденої в нашому місті передвиборчої ком­панії можна зробити наступні висновки.

Сьогодні вийти на вибори з відкритою і чесною позицією і при цьому перемогти у нас поки неможливо. Щоб пере­могти на виборах, треба не просто заявити про свої амбіції,а можливо трохи прибрехнути, трохи пообіцяти не­можливе, трохи навішати собі чужих досягнень, трохи полити брудом опонентів, і до цього всього ще додати мінімум річну майбутню за­робітну плату міського голо­ви.

Зважаючи на те,що надмірні передвиборчі вит­рати ніколи не можуть повер­нутися прозорим шляхом з майбутньої офіційної за­робітної плати, я витратив на вибори рівно скільки,скільки зміг мені дозволити дохід моєї сім'ї, а саме 6 тис гри­вень. З них 4тис. витрачено на 3 статті в газети, решта - на агітаційні матеріали. Тому четвертий результат у перего­нах вважаю для себе цілком достойним.

Допомагали мені друзі, знайомі і прості охтирчани, які перейнялися духом Майдану. Сьогодні зі всією впевненістю можу сказати, що наш охтирський Майдан зріс до 2 ти­сяч членів. Рівно стільки охтирчан знайшли моє ім'я в бюлетні, повірили мені і моїй команді. За­певняю Вас, що Ви жодно­го разу не пошкодуєте за те, що підтримали мене. Ваш голос не пропав да­ремно, і з Вашою допомо­гою ми будемо перетво­рювати наше місто в і справжнє європейське. Ми з Вами довели, що я не був ніяким"технічним"Г кандидатом і моя позиція суттєво відрізнялась від інших.

Після виборів життя не закінчується, Майдан нікуди  не подінеться і ніколи не зу­пиниться. Разом з Вами ми будемо допомагати і владі вирішувати проблеми нашого міста і доведе­мо, що Майдан в нашій країні не був випадковою подією.Хто б що не говорив, але де­які питання ми змогли разом здвинути з мертвої точки. Зо­крема питання "Дамби". Сьо­годні ми спільно з рибалками створюємо громадську спілку риболовів, яка буде в подаль­шому займатись утриманням та експлуатацією нашої во­дойми.

Спільно з формуванням "Легіон" більше місяця існує пост громадської безпеки.Весь цей час на ньому збира­ються патріотичні сили Охтирщини, які завжди спільно з МВС готові стати на охорону спокою городян. Низький уклін нашим хлопцям, які без­коштовно у вільний від робо­ти час знаходять можливість чергувати на Блок-посту.

У наших подальших планах - вирішення питання нашого міського парку, розробка та реалізація програми "Річка Охтирка". Усі ці задачі ми зможемо вирішити лише за нашим спільним бажанням.

Володимир Лисенко, депутат міської ради, громадський діяч

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg