Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські школярі вітають олімпійців Сумщини
Охтирські школярі вітають олімпійців Сумщини Печать
Автор Н.Панченко   
19.11.2013 г.

ImageУ п'ятницю, 15 листопада 2013 року, в Охтирській гімназії відбулася зустріч охтирських школярів із призерами Олімпійських ігор Петровою О.Ю. та Могиленком В.В.

Петрова Олена Юріївна - українська біатлоністка, Заслужений майстер спорту України, срібна призерка Зимових Олімпійських ігор 1998 року в Нагано, голова Сумського обласного відділення НОК України. Могиленко Валерій -майстер спорту з біатлону, бронзовий призер юнацьких Олімпійських ігор.

Поважні гості завітали в місто, щоб нагородити кращі школи олімпійської освіти області. На Охтирщині такими школами стали Охтирська гімназія Охтирської міської ради та Довжицький НВК: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів -дошкільний навчальний заклад Охтирської районної ради. Ці навчальні заклади отримали сертифікати, які посвідчують, що вони занесені до обласної мережі шкіл олімпійської освіти, а в подарунок - олімпійську літературу та м'ячі.

Ще дві школи міста були відзначені за внесок у розвиток фізичної культури і спорту. Це Охтирська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та Охтирська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім. Р.К. Рапія. Як подяку, ці заклади отримали м'ячі та книгу «Олімпійське сузір'я України».

Урочисті проходили в кімнаті Олімпійської слави та спортивному залі гімназії. Гімназисти провели цікаву заочну подорож в минуле та сучасне Олімпійських ігор, участь у них спортсменів Сумщини. А юні гімнасти продемонстрували оригінальні акробатичні композиції, гравці футбольної команди«DREAM TEAM» - вправи з м'ячем, а молодші школярі - веселу сучасну фіззарядку.

Петрова О.Ю. відповіла на питання дітей, педагогів,журналістів. Усі бажаючі мали можливість доторкнутися до найвищої нагороди Олімпійських ігор - олімпійської медалі.

На згадку про зустріч залишилися численні фото олімпійців Сумщини з охтирськими школярами.

Image Image Image

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg