Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Зустріч з головою Сумського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету
Зустріч з головою Сумського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету Печать
Автор Охтирська МР   
16.10.2013 г.

15 жовтня у залі засідань виконавчого комітету Охтирської міської ради відбулась зустріч голови Сумського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Касьян Є. М. з представниками громади міста. На зустріч були запрошені члени координаційної ради з питань розвитку підприємництва, директори міських ринків, приватні підприємці,працівники виконавчого комітету Охтирської міської ради, представники засобів масової інформації.

Дана зустріч пов'язана з необхідністю інформування мешканців України про діяльність Антимонопольного комітету України в регіонах, надання роз'яснень щодо можливості вирішення питань, що стосуються захисту економічної конкуренції на засадах рівності суб'єктів господарювання перед законом та пріоритету прав споживачів, запобігання, виявлення і припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції;  контролю за узгодженими діями суб'єктів господарювання та регулюванням цін(тарифів) на товари, що виробляються (реалізуються) суб'єктами природних монополій; сприяння розвитку добросовісної конкуренції, здійснення контролю щодо створення конкурентного середовища та захисту економічної конкуренції у сфері державних закупівель.

На конкретних прикладах Касьян Є. М.пояснив в чому були виявлені порушення законів України щодо захисту економічної конкуренції, здійснення тендерних процедур та надання житлово-комунальних послуг на території Сумщини. Відповів на ряд запитань охтирчан, що стосувались проблем у веденні підприємницької діяльності, пов'язаних із співпрацею з підприємствами «Сумиобленерго» та УЕГГ.

Євген Миколайович звернув увагу охтирчан на те, що в разі порушень їх прав, як споживачів, вони завжди можуть звернутись до приймальні Сумського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за телефоном (022) 22-12-84 та залишити свої скарги і зауваження.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg