Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Не ставши на шлях виправлення-знову вчинив крадіжку
Не ставши на шлях виправлення-знову вчинив крадіжку Печать
Автор СЗГ УМВС України в Сумській області   
10.10.2013 г.

В Охтирському  міськвідділі міліції відкрили кримінальне провадження у відношенні 26-річного жителя Великописарівського району. Чоловіка звинувачують у крадіжці грошей, які він викрав з торгівельного кіоску на території продовольчого ринку в місті Охтирка.

До дільничного інспектора Охтирського міськвідділу звернулась 53-річна  жителька  міста Охтирка. Жінка розповіла міліціонеру, що з її кіоску викрали кошти у сумі 500 гривень. У скоєнні цього злочину вона підозрює Олексія, якій нещодавно влаштувався працювати вантажником на ринку.

Правоохоронці не одноразово навідували помешкання чоловіка,якого господарка кіоску запідозрила у вчиненні злочину. Виявилось не дарма.Хлопчина помітно нервував, коли помітив міліціонерів. До того ж, виявилося, що  він нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння аналогічного злочину.

Як згодом розповів Олексій, побувавши за гратами, вирішив«стати» на вірний шлях. Коли вийшов на «свободу», влаштувався на роботу.Здавалося б, все було добре, доки не помітив значну суму грошей. В той момент поруч нікого не було. Цим і скористався. Забрав гроші, і відразу поїхав до міста Харків, навідати знайомого. Кошти швидко скінчилися, довелося повертатися додому. 

Вдома на хлопчину чекали правоохоронці. Затриманого доставлено до міськвідділу міліції. Останній виправдовувався, що на такий шлях його «штовхнуло»скрутне матеріальне становище.

На сьогоднішній день згідно ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України хлопцеві може загрожувати до трьох років позбавлення волі, за скоєння крадіжки.

Юлія Табирця, СЗГ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg