Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Для працівників міліції розпочався новий навчальний рік
Для працівників міліції розпочався новий навчальний рік Печать
Автор СЗГ УМВС України в Сумській області   
11.09.2013 г.

ImageВ Охтирському міськвідділі відбулися урочисті заходи, присвячені відкриттю нового навчального року в системі службової підготовки працівників  органів внутрішніх справ.

Перше навчальне заняття в системі службової підготовки відкрив в.о. начальника Охтирського МВ підполковник міліції Руслан Кладько. Він привітав всіх присутніх з початком нового навчального року, відзначивши при цьому: «прагнення до постійного підвищення свого професійного та культурного рівня, а також придбання нових знань повинно бути невід'ємною рисою сучасного правоохоронця. Для того, щоб з честю стояти на сторожі конституційних прав та свобод громадян, міліціонери зобов'язані досконало володіти нормативною базою і вміти грамотно застосовувати її на практиці».

Упродовж року міліціонери Охтирського міськвідділу підвищуватимуть свій професійний рівень та вдосконалюватимуть знання зі спеціальних дисциплін, прийоми рукопашного бою,правила застосування зброї та спецзасобів, займатимуться фізичною підготовкою. Такі заняття і кваліфікаційна підготовка розвивають та формують уміння працювати як у типових, так і в екстремальних та непередбачуваних ситуаціях, в умовах психологічного навантаження, з яким охоронцям порядку доводиться зустрічатися майже щодня.

Cьогодні ж правоохоронцям провели перше урочисте заняття зі службової підготовки присвячене темі прав і свободи людини, дотриманню працівниками міліції законності та дисципліни, фізичної підготовки, а також відвідали тир, де кожен мав змогу вдосконалити  практичні навички зі стрільби з пістолета Макарова.

СЗГ УМВС України в Сумській області

Юлія Табирця

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg