Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Операція «Візит»
Операція «Візит» Печать
Автор СЗГ УМВС України в Сумській області   
29.08.2013 г.

Протягом 2013 року на території Охтирського району проводиться операція "Візит", мета якої - налагодження взаємодії дільничних інспекторів міліції з населенням.

Щодня дільничні інспектори міліції здійснюють подворовий та поквартирний обходи, під час якого громадяни мають можливість більш тісно спілкуватися зі своїм дільничним інспектором, розповісти про свої проблеми, висловити скарги та побажання. Кожен дільничний інспектор вручає громадянам візитівки зі своїми даними, а саме: місце знаходження пунктів міліції, години прийому та контактні номери телефонів.

Міліціонери під час візитів не лише детально знайомляться із мешканцями населених пунктів, а й з'ясовують необхідну інформацію. Наприклад, чи є у певній місцевості люди, які потребують контролю з боку міліції, чи є місця можливого збору криміногенного елементу.

Керівництво Охтирського  міськвідділу звертається до всіх жителів району - будьте пильними та обачними! Не впускайте до свого помешкання сторонніх осіб, незалежно від того, назвалися вони соціальними чи медичними працівниками. Пам'ятайте! Злодії можуть завітати до Вас під будь-яким приводом з метою оглянути житло та за можливості щось викрасти або шляхом обману виманити гроші.

СЗГ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg