Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Жінка приїхала навідати приятеля, натомість його обікрала
Жінка приїхала навідати приятеля, натомість його обікрала Печать
Автор СЗГ Охтирського МВ УМВС   
22.05.2013 г.

До дільничного інспектора міліції звернувся житель села Чернеччина, 65-річний Семен Олексійович (ім'я та по батькові змінено). Чоловік повідомив,що з його домоволодіння зникла електропилка.

Під час розмови з міліціонером  потерпілий розповів:«20.04.2013 року до нас в гості завітала знайома Тамара (ім'я змінено) разом з своїми друзями. Ми сіли повечеряти, випили пляшечку горілки, у нас зав'язалась дружня розмова. Я сп'янів і пішов до кімнати спати, а співмешканка разом із знайомими лишилися в сусідній кімнаті. Вранці прокинувшись, Неля (ім'я змінено)ще спала, вийшовши в коридор помітив відсутність електропилки. Запитав у жінки чи вона її не прибирала. На що та відповіла «Ні».

Семен Олексійович відразу звернувся до дільничного інспектора міліції аби йому допомогли знайти пилку. В ході проведення оперативно розшукових заходів було встановлено що даний злочин вчинила знайома яка була у них в гостях.

Під час допиту Тамара розповіла: «близько 17-00 годин разом із приятелями ми завітали в гості до старого знайомого добряче випивши господарі пішли відпочивати, а ми викликали «таксі» і чекали поки приїде машина. Виходячи з будинку ми помітили пилку і забрали її. Дорогою вирішили заїхати до приятеля і запропонувати йому даний пристрій. На нашу пропозицію він погодився, дав нам 50 гривень і ми поїхали додому.»

Як з'ясувалося в подальшому вартість електро-цепної пилки складає 700 гривень. Даний пристрій було знайдено, вилучено та повернуто хазяїну.

На сьогоднішній день стосовно жінки відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст 185 (крадіжка)Кримінального кодексу України яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Юлія Табирця, СЗГ Охтирського МВ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg