Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Сумигаз: як легко і просто підтвердити обсяги споживання газу онлайн
Сумигаз: як легко і просто підтвердити обсяги споживання газу онлайн Печать
Автор Админ   
04.05.2023 г.



Тепер всі користувачі особистого кабінету на сайті 104.ua можуть згенерувати довідку про розподілений (спожитий) природний газ не виходячи з дому.

Завантажити довідку з обсягами газу за останні півроку можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua в розділі «Документи». Ця довідка може стати у нагоді, якщо постачальник газу зробив некоректні нарахування. 

Компанія 104.ua продовжує розвиток сервісів для споживачів природного газу. Переведення в онлайн стандартних послуг і довідок лише один з напрямків. В квітні кожен користувач особистого кабінету на сайті 104.ua може згенерувати довідку про обсяги спожитого газу самостійно. В довідці будуть зазначені обсяги газу, які передані постачальнику газу через інформаційну платформу. 

«Цю довідку ми розробили з огляду на численні скарги споживачів на те, що обсяги спожитого газу не збігаються з тим, що виставляє в платіжці Нафтогаз, - говорить Марина Моїсеєва, начальник управління онлайн 104.ua. -  Довідка формується автоматично за останні півроку. Завдяки нанесеному QR-коду ви можете надати її в підтримку Нафтогазу. Після завантаження їм буде доступний ваш EIC-код і обсяги споживання за останні півроку». 

Автоматично сформована онлайн довідка стане у нагоді клієнтам 104.ua, які хочуть оскаржити невідповідні нарахування постачальника і довести свою правоту співробітникам Нафтогазу. Дані про обсяги споживання доступні після сканування QR-коду і отримуються напряму із системи 104.ua. Формувати подібну довідку можна один раз на день.

Раніше в онлайн переведено довідку про стан розрахунків за розподіл природного газу. Вона так само доступна в кабінеті 104.ua

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg