Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Шаховий клуб з Охтирщини взяв участь в обласному турнірі
Шаховий клуб з Охтирщини взяв участь в обласному турнірі Печать
Автор Админ   
03.05.2023 г.



Нещодавно завершився 3-денний турнір, на якому виступала команда Шахового клубу "Стратег" Чернеччинської сільської ради (тренер Андрій Міхєєв) у складі 5 чоловік:

Жертовський Ярослав, Волохатих Софія, Гончар Богдан,  Марусич Соломія,  Мовчан Богдан.

У турнірі у середній віковій категорії було представлено 8 команд, переважно з м.Суми. Всього у змаганнях прийняли участь понад 70 дітей з Сумщини (Глухів, Тростянець, Лебедин, Чернеччина).

Команда ШК "Стратег", на жаль, не пробилися в призову зону, але без здобутків не залишилася. Насамперед учасники змагань здобули турнірний досвід, поспілкувалися з однолітками-однодумцями, отримали додаткову мотивацію для подальшого опанування непростою шаховою наукою. Двоє гравців команди ШК "Стратег", а саме Волохатих Софія та Марусич Соломія, виконали нормативи 1-го юнацького розряду. Посвідчення на урочистій церемонії дівчатам вручила голова обласної федерації шахів Алла Синіцина.

Вітаємо тренера і юних шахістів з тим, що змогли гідно представити свій клуб на обласному рівні та дякуємо батькам, які підтримують  своїх дітей у цьому захопленні!

Джерело: телеграм Р.Бублик


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg