Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині трактор підірвався на міні
На Сумщині трактор підірвався на міні Печать
Автор Админ   
02.05.2023 г.



Поліція Сумщини закликає громадян не ігнорувати маркування саперів про заміновану територію

Вчора у полі Шосткинського району на протитанковій міні, під час проведення сільськогосподарський робіт, підірвався трактор. Внаслідок вибуху тракторист отримав численні тілесні ушкодження.

До поліції  надійшло повідомлення про вибух на полі в С-Будської територіальної громади. Виїхавши на місце події правоохоронці з’ясували, що під час проведення сільськогосподарських робіт трактор наїхав на міну. Внаслідок вибуху тракторист отримав численні тілесні ушкодження. Чоловіку надано медичну допомогу, зараз його життю та здоров’ю нічого не загрожує. 

Поліція застерігає громадян не ігнорувати попереджувальні таблички з написом на них «МІНИ» або інші подібні знаки і мітки, що попереджають про вибухову небезпеку. Там можуть бути артилерійські боєприпаси, мінометні міни, ручні гранати, фугасні, авіаційні бомби, протипіхотні та протитанкові міни. 

Не відвідуйте лісосмуги на деокупованих територіях, уникайте лісових та польових доріг, а в разі виявлення вибухонебезпечних предметів, одразу телефонуйте на спецлінію «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg