Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчанин обкрадав гаражі, розбираючи дах
Охтирчанин обкрадав гаражі, розбираючи дах Печать
Автор Админ   
27.04.2023 г.



На Охтирщині правоохоронці повідомили про підозру чоловіку у вчиненні ряду корисливих злочинів

Двадцятирічний місцевий мешканець вирішив покращити своє матеріальне становище за чужий рахунок. Проте залишитись непоміченим йому не вдалося, поліцейські вже повідомили чоловіку про підозру.  

В кінці березня цього року зловмисник, шляхом часткового розукомплектування даху гаражного приміщення, проник всередину, звідки викрав декілька автомобільних шин. Після чого відкрив ворота та через них разом з викраденим майном покинув місце вчинення злочину. Наступного дня, чоловік знову повернувся до того ж гаражного приміщення, звідки тим же способом, викрав декілька автомобільних дисків разом із шинами.

Не зупиняючись на досягнутому, підозрюваний продовжив свою діяльність та через декілька днів проник ще до одного приміщення, але вже в іншому гаражному кооперативі міста. Опинившись всередині гаражу, викрав металеву каністру з бензином та кутошліфувальну машинку. Після цього покинув місце злочину разом з викраденим майном.

А вже на початку квітня, зловмисник, перебуваючи в гостях у товариша, попрохав в нього мобільний телефон, нібито, для здійснення дзвінка. Однак, повертати гаджет знайомому він вже не збирався. Отримавши мобільний телефон та скориставшись тим, що знайомий займався своїми справами, зловмисник покинув квартиру. В подальшому телефон продав, а грошові кошти використав для власних потреб.

Правоохоронці за вказаними фактами відкрили кримінальні провадження, вилучили частину викраденого майна та повернули власникам.

На даний час слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, вже повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) та ч. 2 ст. 190 (заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене повторно) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg