Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчанка дебютувала на сцені київського театру
Охтирчанка дебютувала на сцені київського театру Печать
Автор Админ   
18.04.2023 г.



У Київському Новому музичному театрі режисер Антон Поляков здійснив постановку п’єси Вільяма Гібсона "Двоє на гойдалках" . 

П’єса розповідає про долю двох самотніх сердець Джеррі і Гітель, які зустріли одне одного поміж хмарочосів і тісних вуличок. 

В дуеті з актором Олександром Левицьким в ролі Гітель вперше на сцену вийшла актриса - охтирчанка Варвара Вербицька. 

Випускниці театрального колективу «Асорті», а нині студентці ІІ курсу Київського Національного університету театру, кіно і телебачення імені І.Карпенка – Карого, довірили складну роль, з якою вона блискуче впоралася.

 На свій дебют Варвара запросила вчителів – педагога університету, професора кафедри акторського мистецтва та режисури драми, заслужену артистку України Євгенію Гулякіну та керівника театрального колективу «Асорті» Охтирського міського центру культури і дозвілля «Кнєжа» Світлану Корнієнко. 

Євгенія Гулякіна дала високу оцінку виступу своїх учнів (О.Левицький закінчив курс педагога Гулякіної), вказавши, що не всім, навіть досвідченим акторам вдається втілитись в образ так органічно й достовірно. А режисер вистави Антон Поляков відзначив темперамент і працьовитість молодої актриси, її стовідсоткове попадання в образ.

Пишаємося талановитою землячкою, бажаємо Варварі успішного закінчення навчання, нових, цікавих ролей, творчого росту!

Джерело: Охтирський МЦКіД


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg