Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Чернеччинська громада отримала нові меблі для Університету третього віку
Чернеччинська громада отримала нові меблі для Університету третього віку Печать
Автор Админ   
13.04.2023 г.



Чернеччинською сільською радою отримано нові меблі від Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй для організації якісного та доступного сервісу Університету третього віку в селі Чернеччина.

Університет третього віку працює для людей старшого віку при комунальній установі «Центр соціальних послуг» Чернеччинської сільської ради.

Надання соціальної послуги забезпечує створення умов для всебічного розвитку людей похилого віку, формування практичних умінь та навичок, дає можливість для розширення кола спілкування, та обміну досвідом, надання допомоги людям похилого віку в адаптації до сучасних умов життя шляхом оволодіння новими знаннями.

Чернеччинська сільська рада є одна із десяти обраних територіальних громад Сумської та Чернігівської областей, яка стала учасником проекту «Розбудова інституційної спроможності сервісу «Університет третього віку» на рівні територіальних громад.

В громаді при Університеті третього віку до вторгнення функціонували такі факультети: с. Сонячне - «Здоров’я, як спосіб життя», с. Чернеччина - «Здоровий спосіб життя», с. Підлозіївка - «Право».



 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg