Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Завершують реконструкцію хіміотерапевтичного відділення у Сумському онкоцентрі
Завершують реконструкцію хіміотерапевтичного відділення у Сумському онкоцентрі Печать
Автор Админ   
12.04.2023 г.



Триває процес реконструкції Сумського онкологічного центру.

Хіміотерапевтичне відділення розташовуватиметься на першому поверсі хірургічного корпусу. Наразі тут кипить робота. 

Завершується внутрішнє облаштування палат, коридору, санітарних кімнат та кабінетів для лікарів. За словами директора Сумського обласного онкологічного центру Володимира Шевченка, їх мають закінчити до кінця весни, щоб влітку перші пацієнти вже могли лікуватися в оновленому відділенні.

«Тут 12 палат, розраховані на 1-3 хворих. Майже всі вони оснащені туалетами та душовими кабінами. Також є санітарні кімнати й загального користування. У відділенні є процедурна кімната, в якій знаходяться спеціальні крісла для того, аби пацієнт отримував процедуру амбулаторно. Одночасно в стаціонарі зможуть знаходитися понад 30 пацієнтів. Відділення оснащене кнопками виклику медичної сестри, камерами відеоспостереження. Це буде сучасне відділення, яке відповідатиме всім вимогам і стандартам. Воно буде не гірше, ніж у відомих європейських клініках», - розповів Володимир Шевченко.

Наразі тривають роботи з дизайну, закупівлі меблів і необхідного оснащення. Далі візьмуться доводити до ладу верхні поверхи будівлі.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg