Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці судитимуть хулігана, що напав на хлопця з газовим балончиком і побив
В Охтирці судитимуть хулігана, що напав на хлопця з газовим балончиком і побив Печать
Автор Админ   
09.04.2023 г.



Жителя Охтирщини судитимуть за грубе порушення громадського порядку

Слідчі Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Охтирської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя району за грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю.

У ході досудового розслідування встановлено, що 22-річний чоловік, перебуваючи у громадському місці, розпилив газовий балончик в очі 16-річному хлопцю. А коли той намагався втекти, наздогнав його, повалив на землю та почав наносити удари руками та ногами по обличчю та тулубу неповнолітнього. Не зупиняючись на цьому, зловмисник, в цей же час розпилив газовий балончик в очі перехожому, який намагався допомогти потерпілому, що в той момент лежав на землі.

Дії чоловіка кваліфікували за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Наразі досудове розслідування завершено та скеровано до суду обвинувальний акт. За скоєне зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg