Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Призначено нового керівника Сумської обласної прокуратури
Призначено нового керівника Сумської обласної прокуратури Печать
Автор Админ   
06.04.2023 г.



Перший заступник Генерального прокурора Олексій Хоменко представив колективу Сумської обласної прокуратури нового керівника – Олександра Панченка. 

Олексій Хоменко зазначив, що Олександр Панченко має достатній досвід для забезпечення належної реалізації функцій прокуратури та виконання поставлених завдань в умовах воєнного стану в прикордонній області. 

Перший заступник Генпрокурора наголосив, що Сумщина потерпає від постійних обстрілів з території держави-агресора, тому першочергове завдання, яке наразі стоїть перед прокуратурою, – це належні збір та фіксація доказів воєнних злочинів, вчинених рф. У фокусі уваги також протидія злочинам проти основ національної безпеки. Серед пріоритетів - боротьба з корупцією, розкраданням державного бюджету та економічними злочинами.  

Олександр Панченко подякував за надану довіру та запевнив, що докладатиме максимум зусиль для забезпечення ефективної та результативної роботи органів прокуратури Сумщини. 

Довідково: Олександр Панченко 1979 року народження. У 2001 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого. В органах працює більше 22 років, у тому числі 16 на керівних посадах. До призначення працював першим заступником керівника Сумської обласної прокуратури.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg