Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Чернеччинська громада профінансувала екскурсії школярам
Чернеччинська громада профінансувала екскурсії школярам Печать
Автор Админ   
04.04.2023 г.



На весняних канікулах Чернеччинська громада профінансувала екскурсії школярам

Про це повідомив у Телеграм голова громади Роман Бублик.

Освітній процес має перерви в заняттях – це канікули. Весняні канікули для дітей - це  повна зміна діяльності, адже педагоги   знайомлять дітей з різними галузями, допомагають отримати нові навички, а головне пізнавально та  з користю проводять час. 

Команда Чернеччинської сільської ради забезпечує діяльність закладів освіти таким чином, щоб діти не лише отримали якісні освітні послуги, а й з користю проводили дозвілля.

Так, протягом канікул за кошти Чернеччинської сільської ради відділом освіти забезпечено проведення екскурсійної діяльності дітей закладів освіти громади.

Здобувачі освіти відвідали м. Суми, смт. Диканьку, місто – герой Охтирку,  де  оглядали архітектуру населених пунктів, підтримували український кінематограф, переглядаючи українські мультфільми, знайомилися з фауною світу, коли переглядали виставку плазунів. А ще діти випікали птахів миру,  змагалися на скеледромі або знайомилися з місцевою флорою, яка занесена до Червоної книги України. І це не вичерпний список організованого дозвілля дітей, яке забезпечили висококваліфіковані працівники закладів освіти. 

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між відділом освіти Чернеччинської сільської ради та Охтирським районним управлінням  Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Сумській області діти  залюбки приїздили на практичні  екскурсії до 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Сумській області, де  розширили уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. 

Дякуємо освітянам за якісну роботу з найціннішим – дітьми громади! 

Вдячні Захисникам і Захисницям! Разом до Перемоги!


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg