Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Жителька Охтирщини отримала нагороду з рук Президента
Жителька Охтирщини отримала нагороду з рук Президента Печать
Автор Админ   
28.03.2023 г.



Під час урочистих заходів в Охтирці орден княгині Ольги ІІІ ступеня отримала завідувач відділення Центру соціальних послуг Чернеччинської сільської ради Лідія Іванівна Шаповал.

Про це розповіли на сторінці фейсбук Чернеччинської громади.

Сьогодні Шаповал Лідія Іванівна, завідувач відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Комунальної установи «Центр соціальних послуг» Чернеччинської сільської ради отримала з рук Президента України Володимира Зеленського почесну відзнаку-орден княгині Ольги ІІІ ступеня.



Лідія Іванівна виявила витримку і мужність під час військового вторгнення росії на територію України, з першого дня війни, під час постійних обстрілів та бомбардувань, зуміла згуртувати колектив працівників відділення на виконання поставлених перед ними завдань - догляду за людьми похилого віку, людьми з інвалідністю, які потребують постійного стороннього догляду, збереження їх життя, забезпечення першочерговими потребами.

Більше 30 років пані Лідія на посаді завідувача відділення, і весь цей час самовіддано працює на користь людей, щодня вирішуючи їхні проблеми, допомагає витримати негаразди у цей непростий для країни час та не втратити віру у нашу Перемогу.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg