Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині змінили час роботи пунктів незламності
На Сумщині змінили час роботи пунктів незламності Печать
Автор Админ   
27.03.2023 г.


На Сумщині обласна комісія ТЕБ та НС дозволила змінити час роботи пунктів незламності

Питання роботи пунктів незламності розглянули під час чергового засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Обласна комісія ТЕБ та НС доручила головам РВА, сільським, селищним, міським головам, ГУ Нацполіції в Сумській області, ГУ ДСНС у Сумській області, керівникам суб’єктів господарювання, які розгорнули пункти незламності, наступне:

у зв’язку з низькою відвідуваністю, поліпшенням погодних умов та ситуацій з електропостачанням залишити діючими з графіком роботи 08.00- 17.00 години в робочі дні пункти незламності, які створені в приміщеннях (адмінбудівлях) РВА, міських, селищних та сільських рад, старостатів, з можливістю отримувати послуги щодо доступу до мережі Iнтернет та підзарядки мобільних пристроїв;
 
стаціонарні (мобільні) пункти незламності, розгорнуті ГУ Нацполіції в Сумській області, ГУ ДСНС у Сумській області, суб’єктами господарювання перевести в режим функціонування «готові до відкриття» з терміном готовності до відкриття не пізніше 2 годин з моменту отримання офіційного повідомлення про настання надзвичайної ситуації, забезпечити належне зберігання їх майна та техобладнання. 

 
В Охтирці Пункти незламності, розгорнуті Охтирським районним відділом поліції ГУНП в Сумській області та Охтирським районним управлінням Головного управління ДСНС України у Сумській області  на території м. Охтирка переведені в режим функціонування «готові до відкриття».

Залишається діючим з графіком роботи 08.00-17.00 години в робочі дні Пункт незламності, який створено в приміщенні Охтирського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Калинка» за адресою м. Охтирка, пров. Друкарський, 6.

Інші Пункти незламності розміщенні на базі закладів освіти м.Охтирка  переведені в режим функціонування «готові до відкриття» 
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg