Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчанин знущався над своєю 62-річною матір'ю
Охтирчанин знущався над своєю 62-річною матір'ю Печать
Автор Админ   
25.03.2023 г.



На Охтирщині поліцейські повідомили про підозру чоловіку за домашнє насильство над матір’ю

До Охтирського районного відділу поліції неодноразово зверталася 62-річна місцева мешканка з приводу вчинення домашнього насильства з боку її сина. Останнього неодноразово було притягнуто до адміністративної відповідальності, однак це не зупиняло його вчиняти протиправні дії відносно своїх рідних.

В ході досудового розслідування встановлено, що 34-річний місцевий мешканець з липня минулого року по теперішній час систематично вчиняв психологічне насильство по відношенню до своєї матері, яка проживає разом з ним. Що виразилось у систематичних словесних образах нецензурними словами та погрозах застосування фізичної розправи, внаслідок яких жінка зазнала психологічних страждань.

Співробітники Охтирського районного відділу поліції неодноразово притягували кривдника до адміністративної відповідальності. Крім того, вказаного чоловіка було взято на облік, як особу, яка вчинила домашнє насильство, а також з ним проводилися відповідні профілактичні заходи.

Однак незважаючи на перебування на профілактичному обліку та неодноразове притягнення до адміністративної відповідальності, чоловік продовжував вчиняти домашнє насильство. Так, на початку березня цього року зловмисник в черговий раз вчинив сварку зі своєю матір’ю та висловлював образи нецензурними словами, погрожував фізичною розправою. Тим самим завдав жінці психологічних страждань, принизив честь та гідність, а також спричинив емоційний дискомфорт та негативні емоції.

За вказаними фактами правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) КК України та на даний час вже повідомили зловмиснику про підозру.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg