Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Добробатівці продовжують розчищення багатоповерхівки в Тростянці
Добробатівці продовжують розчищення багатоповерхівки в Тростянці Печать
Автор Админ   
24.03.2023 г.



23 березня до Тростянця знову завітали 16 добровольців з Сумського Добробату. Завітали, щоб допомогти з розчищенням будівельного мотлоху, який утворився у багатоквартирному будинку після артобстрілів та пожежі. 

Добробатівці працювали у Тростянці і напередодні, розчищаючи четвертий поверх зруйнованого будинку.

«Сьогодні ми вже вп’яте приїхали працювати на цей об’єкт. Уже багато роботи ми зробили: перший, другий та третій поверхи повністю очищені від будівельного мотлоху, залишків меблів та побутової техніки, – розповідає волонтер Олексій Клюєв із Сум, який не пропустив ще жодного візиту на цей об'єкт, - цього разу ми взялися за найбільше постраждалий п’ятий поверх. Тут зруйновані як міжкімнатні перегородки, так і бетонні плити перекриття, тож працювати доводиться у складних та небезпечних умовах. Але наша робота уже наближається до завершення, за три-чотири візити ми плануємо повністю звільнити від непотребу цей будинок, щоб забезпечити безперешкодну роботу у ньому будівельникам».

Добробатівці розбирали завали на верхніх поверхах, тож міська влада знову забезпечила їх незвичним будівельним сміттєпроводом, який дозволяє робітникам скидати сміття та викинуті предмети в жолоб, дозволяючи силі тяжкості зробити все інше.

Крім цього, міська влада забезпечує добробатівців автотранспортом для вивезення сміття та пригощає смачними обідами.

Небайдужі мешканці п'ятиповерхівки теж допомагають добробатівцям, бо у них з’явилася надія, що незабаром ремонтні роботи нарешті розпочнуться, та не за горами час, коли можна буде повернутися до своїх осель.

Вкотре висловлюємо щиру вдячність добровольцям з Добробату за їх тяжку працю! Дякуємо кожному з вас, хто не втрачає наснаги та сил підтримувати відбудову Тростянця та нашої держави!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg