Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Замовлення номерних знаків онлайн через Електронний кабінет водія
Замовлення номерних знаків онлайн через Електронний кабінет водія Печать
Автор Админ   
18.03.2023 г.

Через три місяці, а саме 3 червня 2023 року, набуде чинності наказ МВС України від 17 січня 2023 року № 1, яким визначено механізм замовлення онлайн наявних у сервісному центрі МВС платних або безкоштовних номерних знаків. 

Автовласники в декілька кліків зможуть обрати й забронювати бажану комбінацію номерних знаків в Електронному кабінеті водія та одразу оплатити, якщо було обрано платну комбінацію. 

Упродовж 10 днів необхідно закріпити цей номерний знак в обраному сервісному центрі МВС під час реєстраційних дій з транспортним засобом.

Впровадження нового функціоналу стане черговим кроком у напрямі цифровізації, забезпеченні прозорого та зручного алгоритму отримання однієї з найбільш затребуваних послуг.

Філософія сервісних центрів МВС полягає в мінімізації суб’єктивного фактору - впливу посадової особи на прийняття рішення.

Станом на сьогодні:

- доступна перевірка наявних номерних знаків (платних та безкоштовних) онлайн: https://opendata.hsc.gov.ua/check-leisure-license-plates/;

- з використанням Електронного кабінету водія призначити та скасувати належного користувача ТЗ (визначити фактичного користувача автомобілем);

- здійснити обмін посвідчення водія із можливістю доставки поштовим зв’язком;

та багато інших корисних послуг, які можна отримати онлайн. Їх кількість і якість тільки збільшуватиметься. 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg