Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині вручили грамоти представникам ДФТГ
На Охтирщині вручили грамоти представникам ДФТГ Печать
Автор Админ   
17.03.2023 г.



Грамоти і подяки кращим представникам і керівництву ДФТГ з нагоди Дня добровольця вручив голова Чернеччинської громади Роман Бублик.

Вже більше року на територіі Чернеччинськоі територіальноі громади функціонує Добровольче формування, яке очолює з перших днів депутат Чернеччинської сільської ради Юрій Денчик.

 В певний період кількість його членів складала майже 500 чоловік. Іх функціями були не тільки оборона і охорона, а щей гуманітарна допомога мешканцям Охтирського району (саме на територіі одного з сіл нашої громади було створено штаб, де отримували допомогу громади всієї Охтирщини і не тільки), перевезення медикаментів до ЦРЛ, допомога війсковим, ремонт техніки і багато багато іншого.

За підтримки депутатського корпусу на останній сесії сільської ради було виділено значну суму коштів на придбання сучасного військового спорядження - члени ДФТГ майже щотижня проходять бойову підготовку, злагодження і повинні вміти володіти арсеналом приладів таких як дрони, тепловізори, прилади ночного бачення і т.д.

Джерело: Телеграм Романа Бублика


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg