Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Тростянецька громада отримала від швейцарських благодійників позашляховик
Тростянецька громада отримала від швейцарських благодійників позашляховик Печать
Автор Админ   
12.03.2023 г.



Нещодавно до Тростянця завітали гості з Києва, які привезли придбаний коштом швейцарських благодійників позашляховик CHEVROLET Blazer, обладнаний причепом.

Автомобіль громаді надано на кошти Асоціації Швейцарія-Україна Берн, зібрані в результаті пожертв громадян та представників малого бізнесу Швейцарії. 

«Асоціація Швейцарія-Україна Берн залучає кошти як простих громадян, так і представників бізнесу. – зауважив Дмитро Атанов, заступник голови благодійного фонду «Древляни», що допоміг з організаційними питаннями та транспортуванням даного автомобіля, - на ці кошти й було придбано позашляховик з причепом, який ми доставили до Тростянця. Ми і надалі маємо бажання співпрацювати з Тростянецькою міською владою: плануємо працювати над доставкою питної води, книг для місцевих бібліотек, та інших категорій гуманітарної допомоги. Ми бачимо, що громада завдяки роботі міської влади активно відновлюється, тож упевнені, що наша допомога дістанеться саме тим людям, які цього найбільше потребують».


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg