Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчани презентували місто на форумі вуличних культур
Охтирчани презентували місто на форумі вуличних культур Печать
Автор Админ   
12.03.2023 г.



Охтирський Центр розвитку вуличних культур взяв участь у міжнародному форумі

Минулого тижня представники громадської організації «Центр розвитку вуличних культур», а саме: Юлія Ігнатченко, Павло Ігнатченко, Марина Сас та Анастасія Соболєва взяли участь у Міжнародному форумі вуличних культур у Львові.

Метою поїздки була презентація міста Охтирка в рамках форуму, об’єднання всіх вуличних культур України під час війни та збереження цього фундаменту на майбутнє, обмін досвідом роботи, повоєнна відбудова України, зокрема інфраструктура вуличних культур та вектору подальшого розвитку молодіжного руху.

На заході були представлені учасники з усіх куточків України, а також запрошені спікери з США, Франції, Данії, Бельгії, Латвії та Словаччини.

«Дякуємо нашим партнерам, організаторам та всім людям, які долучились до того, що наша делегація з маленького, але дуже міцного міста Охтирка, змогла презентувати свою діяльність. Мета нашої команди розповісти всьому світу, що важливо не де ти знаходишся, а важливо хто ти та те що ти робиш для свого міста»,- розповів Павло Ігнатченко

Презентацію від Громадської Організаціїї "Центр розвитку вуличних культур" місто Охтирка

(спікер- Ігнатченко Павло ) можна подивитись за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=FY338zKmlEE

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg