Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині оголосили мистецький аукціон "Наша віра єднає серця"
На Охтирщині оголосили мистецький аукціон "Наша віра єднає серця" Печать
Автор Админ   
06.03.2023 г.



Благодійна акція жителів с.Мала Павлівка Охтирського району має на меті збір коштів для військового шпиталю

Мистецький аукціон "Наша віра єднає серця" почанає збір авторських робіт, які будуть виставлені на продаж 10 березня у Малопавлівському сільському будинку культури. 

Ця благодійна акція має на меті зібрати кошти для потреб Дніпровського військового шпиталю (хірургічне відділення). Ініціатором аукціону виступила наша малопавлівська майстриня Любов Забашта, яка першою принесла свої роботи для реалізації. Знаючи величезний потенціал наших талановитих земляків, чекаємо вишивані, в'язані, плетені роботи. Діти можуть виготовити ляльки-обереги, запропонувати роботи з паперопластики. Ми навіть не проти КУЛІНАРНИХ МИСТЕЦЬКИХ ШЕДЕВРІВ !!! (Їх приносити просимо лише в день проведення аукціону !).

Запрошуємо жителів та гостей села 10 березня 0 12.00 годині у фойє СБК взяти участь у реалізації цього благодійного проєкту. До уваги присутніх буде запропоновано майстер-класи із виготовлення окопних свічок та плетіння маскувальної сітки (з можливістю спробувати дані види робіт). Звіт про зібрані кошти та їх використання - на сторінці закладу культури. 

ЄДНАЙМОСЯ заради спільної мети - нашої ПЕРЕМОГИ !!!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg