Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Водію, що збив велосипедиста та залишив місце ДТП, оголошено підозру
Водію, що збив велосипедиста та залишив місце ДТП, оголошено підозру Печать
Автор Админ   
22.02.2023 г.



На Охтирщині слідчі повідомили про підозру чоловікові, який залишив особу в небезпеці

В ході досудового розслідування встановлено, що в січні цього року 24-річний мешканець одного із сіл Сумського району рухався на власному автомобілі по автодорозі «Лебедин-Лантратівка» та допустив наїзд на 57- річного чоловіка .  Пішохід, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухався з велосипедом в руках по краю проїзної частини в попутному з ним напрямку. В результаті наїзду потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, що є небезпечними для життя. 

Водій, незважаючи на те, що мав змогу надати чоловікові допомогу, покинув місце події. 

На пошуки автомобіля та встановлення особи водія було зорієнтовано всі наряди поліції та увесь особовий склад підрозділу. 

Злагоджені дії правоохоронців дали позитивний результат та вже через дві доби було встановлено, що 23-річний мешканець одного із сіл сусіднього району, керуючи автомобілем ВАЗ-2108 був учасником вказаної дорожньо-транспортної пригоди. Чоловік намагався приховати сліди злочину, спаливши автомобіль. 

Слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 135 КК України «Залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану, у разі, коли той, хто залишив без допомоги сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан».

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg