Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські поліцейські здійснили мрію ще однієї дитини
Охтирські поліцейські здійснили мрію ще однієї дитини Печать
Автор Админ   
20.02.2023 г.



Охтирські ювенальні поліцейські здійснили мрію 7-річного хлопчика  

Кожен з нас, не зважаючи на війну, що триває вже майже рік на території нашої держави, хоче дарувати дітям позитивні емоції та створювати щасливі моменти. Не можуть залишатися осторонь від таких заходів й ті, хто покликаний захищати права та законні інтереси дітей, а саме ювенальні поліцейські. 

Напередодні, інспектори з ювенальної превенції Охтирського районного відділу поліції, в рамках проєкту «Мріяти про майбутнє разом», здійснили мрію 7-річного хлопчика, чиє житло було знищено військами рф.  

Працівники поліції дізналися, що Марк мріє про повербанк, щоб завжди залишатися на зв’язку з мамою, а також про ігровий набір з героями однієї популярної комп’ютерної гри. А до того ж цікавиться професією поліцейського. 

Для того, щоб втілити в реальність мрії дитини, ювенальні поліцейські запросили хлопчика в гості до відділу поліції.  

Працівники поліції розповіли про роботу окремих служб, а також дали можливість хлопчику відчути себе справжнім співробітником поліції. Марк посидів за кермом службового автомобіля та приміряв на себе захисну амуніцію поліцейського у «дитячому варіанті».  

Але на цьому приємні сюрпризи не завершилися і наприкінці зустрічі Марк отримав бажані подарунки, а також солодощі та міні-модель поліцейської машинки на згадку про такий чудовий день.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg