Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow МВС презентує автошколи для людей з інвалідністю, - Катерина Павліченко
МВС презентує автошколи для людей з інвалідністю, - Катерина Павліченко Печать
Автор Админ   
20.02.2023 г.



Про це заявила заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко під час презентації флагманського проєкту на засіданні Ради безбар’єрності під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та за участі першої леді Олени Зеленської.

Проєкт передбачає надання цілісної якісної послуги з набуття навичок водіння та отримання посвідчення водія у складі змішаних інклюзивних груп.

«Наш клієнт пройде такі етапи: медико-соціальна експертна комісія; отримання медичної довідки; навчання у автошколі на базі ЗВО МВС; складання теоретичного іспиту у сервісному центрі МВС; практична підготовка та іспит», — сказала заступниця очільника МВС. 

За її словами, пропускна спроможність автошкіл для людей з інвалідністю становитиме близько 300 осіб на рік.

«Ми створюємо платформу можливостей для кожного, хто має бажання отримати посвідчення водія, а також перенавчитися», — зауважила Катерина Павліченко. 

Проєкт «Автошколи для людей з інвалідністю» реалізується МВС України разом з партнерами у рамках загальнодержавної ініціативи першої леді «Без бар’єрів». 

«Я дякую керівникам та колективам Національної академії внутрішніх справ, Львівського державного університету внутрішніх справ, ХНУВС, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Донецького державного університету внутрішніх справ та Головного сервісного центру МВС за активну лідерську позицію у створенні безбар’єрного середовища, а також усім, хто долучився до проєкту», —додала Катерина Павліченко. 

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg