Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирщина: навчання дітей в сучасних умовах основне завдання Класів безпеки
Охтирщина: навчання дітей в сучасних умовах основне завдання Класів безпеки Печать
Автор Админ   
16.02.2023 г.



15 лютого в Комишанській та Малопавлівській ЗОШ, що на Охтирщині, рятувальники Сумщини провели роз’яснювальну роботу зі старшокласниками. 

Заходи було проведено у відкритих раніше Класах безпеки, які оснащені всіма необхідними матеріалами наочної агітації з питань пожежної, протимінної, техногенної безпеки та цивільного захисту.  

Під час проведення заходу фахівці ДСНС нагадали присутнім статистику пожеж на території регіону та в області в цілому, а також розповіли про основні причини їх виникнення. Окремо зупинились на алгоритмі дій під час пожежі та правилах використання первинних засобів пожежогасіння. 

Також роз’яснили порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, наголосили, що таких знахідок не можна торкатись, переносити та намагатись розібрати, необхідно відійти від місця знахідки на безпечну відстань та зателефонувати за номерами 101 та 102. 

Для кращого засвоєння інформації разом з рятувальниками в заході взяла участь «Суперкоманда проти мін» - герої коміксів створених командою ЮНСЕФ та втілених у спеціальних комплектах для дітей. 

ГУ ДСНС України у Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg