Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Новий командувач ОТУ "Суми" дав оцінку ситуації на кордонах Сумщини
Новий командувач ОТУ "Суми" дав оцінку ситуації на кордонах Сумщини Печать
Автор Админ   
09.02.2023 г.

ImageНовий командувач ОТУ “Суми” генерал-лейтенант Володимир Кравченко, який змінив на цій посаді Олександра Нестеренка, дав першу офіційну прес-конференцію.

З самого початку свого виступу Володимир Кравченко підкреслив, що його призначення є звичайною практикою Міністерства оборони і не потрібно бачити тут жодного “підводного каміння”, а також зазначив, що прибув до нового місця служби ще з групою офіцерів, які здобули певний досвід під час військових дій у березні-червні на Запорізькому напрямку, а потім проходили разом із ним службу на Волині.

Командувач ОТУ “Суми” повідомив, що за сукупністю наявної в нього інформації, отриманої з різних джерел (у тому числі і з ГУР МО), він може дати оцінку обстановки, що склалася в прикордонних районах Сумщини як стабільної і такої, що не має на даний момент загрозливого характеру.

Кравченко зазначив, що ОТГ “Суми” постійно займаються підготовкою до оборони на визначених позиціях, покращують обладнання своїх фортифікаційних споруд на місцевості, систематично проводять планові заняття щодо вдосконалення бойової підготовки.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg