Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У Чернеччинській громаді організовано підвезення дітей до закладів освіти
У Чернеччинській громаді організовано підвезення дітей до закладів освіти Печать
Автор Админ   
08.02.2023 г.



Здобувачів освіти (вихованців та учнів) Чернеччинської громади, що працюють за змішаною формою навчання, за кошти Чернеччинської сільської ради забезпечено підвезення шкільними транспортними засобами. 

Як повідомляють на сторінці фейсбук громади, на сьогодні підвезення дітей здійснюється за паспортизованими маршрутами, які затверджено в Департаменті патрульної поліції Управління патрульної поліції в Сумській області. Загальна протяжність маршрутів становить 384,4 км. 

Підвезенням охоплено 145 учнів та 45 вихованців, що становить 100% від потреби.

У ІІ семестрі 2022/2023 навчального року здійснюється підвезення дітей з міста Охтирка до закладів освіти Чернеччинської сільської ради.

Кропіткою роботою відділу освіти Чернеччинської сільської ради з організації підвезення здобувачів освіти є розробка та затвердження маршрутів, гнучких графіків руху автобусів; страхування транспортних засобів, дітей, вихователів з підвозу; забезпечення проходження обов’язкового технічного огляду транспортних засобів з отриманням протоколів; проведення поточних ремонтів транспортних засобів; придбання запчастин, пально-мастильних матеріалів для транспортних засобів; дотримання правил дорожнього руху, карантинних вимог, безпечних умов перевезення. Усе це злагоджена та професійна робота працівників відділу освіти Чернеччинської сільської ради, керівників закладів, водіїв, вихователів з підвозу, медичних сестер, педагогів та батьків здобувачів освіти.

Чернеччинська сільська рада приділяє значну увагу та виділяє в повному об’ємі кошти для забезпечення підвезення дітей нашої громади. Наприклад, у грудні 2022 року сільською радою для опорного закладу освіти придбано шкільний автобус БАЗ «Еталон».

Шкільні транспортні засоби використовуються для підвезення дітей, для участі в позашкільних заходах, урочистих подіях, спортивних змаганнях, в учнівських олімпіадах, здачі ЗНО/НМТ тощо.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg