Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирська інспекція з благоустрою виявляла аварійні дерева
Охтирська інспекція з благоустрою виявляла аварійні дерева Печать
Автор Админ   
04.02.2023 г.



Минулого тижня працівники інспекції з благоустрою провели 14 обстежень утримання об’єктів, розташованих в центральній частині Охтирки. 

Це по вул. Незалежності, вул. Ярославського, вул. Батюка, вул. Перемоги (центральна частина), вул. Київській, вул. Армійській, вул.. Широкій, вул. Чкалова, вул .Ракетників, пров. Харківському, пров. Миколи Хвильового, пров. Дніпропетровському, пл. Соборній та пл. Успенській. 

Основна увага приділялась стану зелених насаджень, а саме виявлення потенційно аварійних дерев та гілок, які можуть становити загрозу для життя і здоров’я пішоходів, транспортних засобів. 

ImageЗа результатами проведених обстежень та з метою видалення таких дерев та гілок, на адресу управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради було передано інформацію щодо 9 ймовірно аварійних дерев та 1 дерево, гілки верхнього ряду якого, знаходяться на меншій відстані, від розміщених в цьому місці кабелів, ніж передбачено відповідними нормативними актами для силових кабелів, кабелів зв’язку та повітряних електромереж. 

Матеріали ще по 6 деревах, розташованих по пров. Харківському готуються до передачі.

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg