Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирській Інспекції з благоустрою розповіли про свою роботу в січні
В Охтирській Інспекції з благоустрою розповіли про свою роботу в січні Печать
Автор Админ   
22.01.2023 г.



Працівники Інспекції з початку січня здійснили 15 рейдів по перевірці об’єктів благоустрою центральної частини міста.

Інспекція здійснила контроль за станом пішохідної частини вулично-дорожніх мереж, мостів, оглядових колодязів підземних інженерних мереж, майданчиків для збирання побутових відходів, контроль за вивезенням гілок та залишків рослинності після санітарної обрізки дерев. 

За результатами:

-підготовлено та направлено лист щодо відновлення кришок люків по 8-ми оглядовим колодязям , розташованим по вул. Шевченка, пров. Глинки, вул., Батюка, вул. Парковій, вул. Перемоги , вул.Армійській, вул. Київській, пров. Дачному;

-проведено опрацювання та вжито заходів щодо вивезення обрізаних гілок по вул. Незалежності та вул. Перемоги;

-підготовлено та направлено лист щодо проведення ремонтних робіт по відновленню цілісності 4 лавок і 1 урни для сміття на території парку КЗ «Охтирський міський центр культури та дозвілля «Кнєжа»» та 2 лавок на території Міського парку.

Виконання за зазначеними напрямками тримається на контролі інспекції.

Інспекцією опрацьовано, вжито заходів та надано відповіді на три звернення громадян та одне звернення громадян до Сумського обласного контактного центру з питань:

- виникнення конфліктної ситуації щодо невідповідного використання прибудинкової території власниками багатоквартирного (триквартирного) житлового будинку по вул. Ювілейній;

- порушення санітарно-гігієнічних та протипожежних норм і правил при експлуатації бензинового генератора всередені приміщення, яке перебуває у користуванні філії Сумського обласного управління АТ «Ощадбанк», на першому поверсі багатоквартирного житлового, вул. Київська, безпосередньо над яким розташовані житлові помешкання (квартири);

- видалення гілок, що перешкоджають вільному пересуванню мешканців по пішохідній частині на прилеглій території до домоволодінь по вул. Широкій.

Підготовлено та направлено три листи до АТ «Ощадбанк» стосовно перевстановлення генератора, що використовується для функціонування ТВБВ №10018/050 по вул. Київська, 2. Станом на початок січня генератор перенесено назовні та розташовано біля окремого входу на ганку під козирком.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg