Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині поліція затримала чоловіка, що безпідставно чіплявся до сусідів
На Охтирщині поліція затримала чоловіка, що безпідставно чіплявся до сусідів Печать
Автор Админ   
21.01.2023 г.



На Охтирщині поліцейські затримали чоловіка за вчинення хуліганства

Раніше судимий 36-річний чоловік грубо порушував громадський порядок. Однак залишитися непоміченим йому не вдалося. Наразі зловмисник вже дає свої покази слідчим.  

Напередодні ввечері до чергової частини надійшло звернення від місцевої мешканки про те, що біля під’їзду її будинку сусід неадекватно себе поводить.

Прибувши на виклик правоохоронці встановили, що близько 16 години зловмисник, перебуваючи поряд з під’їздом будинку за місцем мешкання, побачив свою сусідку та почав до неї безпідставно чіплятися, ображати нецензурною лайкою, хапати за одяг та намагатися вдарити.

В цей час він побачив, що на балконі поверхом нижче його квартири, знаходиться подружжя, що також проживає у вказаному будинку. Зловмисник переключив свою увагу на вказаних осіб. Після чого піднявся до квартири вищевказаних осіб та почав гучно стукати в двері. А зайшовши всередину, наніс декілька ударів господарю.

В подальшому слідчі поліції затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 296 ККУ. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg