Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирська громада отримала від Швейцарії каналопромивну машину
Охтирська громада отримала від Швейцарії каналопромивну машину Печать
Автор Админ   
09.01.2023 г.



Охтирська міськрада передала фахівцям ТОВ «ВОДОТОРГПРИЛАД в користування нову каналопромивну машину, отриману від Швейцарського гуманітарного офісу.

Машина призначена для аварійного та профілактичного очищення каналізаційних та водосточних труб, відстійників, колодязів, зливової каналізації та ліквідації засмічень в каналізаційних системах. 

Така надзвичайно потрібна спецтехніка – це благодійна допомога від Швейцарського гуманітарного офісу, з яким Охтирська міська рада розпочала співробітництво ще в липні минулого року.

Представники Швейцарської гуманітарної місії (Швейцарська агенція розвитку та співробітництва, Посольство Швейцарської Конфедерації в Україні) – Івон МЮЛЛЄР та Мартін ВАЄРСМЮЛЛЄР після моніторингового візиту в Охтирку допомогли нашій громаді, поставивши для ТОВ «ВОДОТОРГПРИЛАД» обладнання та інструменти, необхідні для якісної роботи підприємства.

І ось тепер охтирсько-швейцарське партнерство має продовження: місто відтепер забезпечено сучасною каналопромивною машиною, яка складається з цистерни, водяного насоса, барабана з намотаним рукавом, має автономний обігрівач гідравлічної системи та допоміжне обладнання.

Гуманітарна місія, яку здійснює команда експертів Швейцарського гуманітарного офісу – довгострокова і неодмінно покращить функціонування інфраструктури в Охтирці.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg