Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Архієпіскоп Сумський і Охтирський Мефодій відслужив літургію в Успенському храмі Охтирки
Архієпіскоп Сумський і Охтирський Мефодій відслужив літургію в Успенському храмі Охтирки Печать
Автор Админ   
09.01.2023 г.



8 січня 2023 року, у день свята Собору Пресвятої Богородиці, архієпископ Сумський і Охтирський Мефодій разом з духовенством м. Суми відвідав Охтирське благочиння. 

У храмі Успіння Пресвятої Богородиці (настоятель о. Андрій Бринчак ) відбулася Божественна Літургія. 

Владиці співслужили секретар єпархії митр. прот. Петро Попадинець, прессекретар єпарії свящ. Павло Сушинський, прот. Іван Сушинський (Свято-Михайлівська парафія с. Кардашівка), свящ. Володимир Мандрика (Свято-Успенський храм с. Пологи), ієрей Роман Гутко та інше запрошене духовенство.



Після Богослужіння архієпископ Мефодій благословив генератори, які найближчим часом доставлять для пунктів незламності до Херсонської області та Бахмута. 

Також Владика Мефодій відвідав Пункт Незламності, який з благословення предстоятеля Української Православної Церкви (Православної Церкви України) Епіфанія буде відкрито у підвалі церкви Успіння Пресвятої Богородиці. Генератор для пункта передали благодійники з Англії.



 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg