Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Новорічне звернення міського голови Охтирки
Новорічне звернення міського голови Охтирки Печать
Автор Админ   
31.12.2022 г.



Дорогі мешканці Охтирської громади! Не може бути традиційного новорічного вітання, коли ми живемо в нетрадиційний час. 

У 2022 році наше рідне місто було в заголовках світових ЗМІ, в сюжетах телеканалів, про Охтирку говорив президент Володимир Зеленський, нас називали північним форпостом і дивувалися – як взагалі таке може бути, що ми даємо відсіч, зустрічаємо ворога не з «хлібом-сіллю», а зі зброєю. 

Охтирчани знають, якою ціною нам обійшлося це протистояння. Атаки щодня й щоночі, страшний гуркіт авіації, руйнації. Але Охтирка вистояла. Охтирка в 2022 році стала містом-героєм. Та головне навіть не те, що було зроблено, а те, хто це зробив. Хто весь час захищає, будує і творить наш рідний дім. Все – завдяки нашим людям. Нашим надзвичайним людям! Усім-усім-усім. 

Ми всупереч усьому святкуватимемо Новий рік та Різдво. Можливо, при свічках. Не тому, що так більш романтично. Та навіть якщо не буде електрики, світло в нас самих не згасне. Охтирчани, як і всі українці, сядуть за святковий стіл і підтримають одне одного добрим словом і теплою посмішкою. 

У багатьох українських сім‘ях за святковим столом цього року, на жаль, залишаться порожні місця. Війна забрала життя як мирних охтирчан, так і військових. Це ті, кого ми не забудемо. Наші герої. 

Зараз, у ці особливі дні, я хочу подякувати вам. Усім вам. Дякую кожній охтирській родині за витримку, терпіння, сміливість і любов, за єдність бажань і думок в унісон. Нам не обов’язково знати бажання кожного, оскільки ми знаємо, що всі ми прагнемо одного – перемоги. Лише перемоги. А все інше – наживемо, відбудуємо. 

Головне, щоб усі ви, усі ми були живі й здорові.

І збиралися ось так за одним столом усією родиною повсякчас.

Давайте увійдемо у 2023 рік сильними і впевненими. Нехай Новий рік буде переможним для країни і для кожного з вас. Я твердо переконаний, головна наша з вами мрія - перемога - здійсниться в 2023 році! 

Щасливого Різдва та щасливого переможного нового року!

З повагою міський голова Охтирки Павло КУЗЬМЕНКО

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg