Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Політика arrow Сумщина отримала допомогу для облаштування «Пунктів незламності»
Сумщина отримала допомогу для облаштування «Пунктів незламності» Печать
Автор Админ   
28.12.2022 г.



Головний гуманітарний штаб при Сумській обласній військовій адміністрації  отримав гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів для облаштування «Пунктів незламності»

Про це зазначив заступник голови обласної військової адміністрації Олег КОВАЛЬ

За його словами, протягом останніх двох тижнів допомога надходила від IOM Ukraine (Міжнародної організації з міграції) та UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні. Сумщина отримала постільну білизну, матраци, ковдри, сонячні лампи, каністри, підгузки різних розмірів, набори посуду, спальні мішки, подушки, рушники (11 вантажівок).

Крім того, Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX in Ukraine) надала для «Пунктів незламності» в області кип’ятильники, електричні чайники, термоси, індивідуальні фільтри-глечики для води та додаткові картриджі до них, конвектори електричні, електровентилятори-обігрівач, обігрівачі масляні, дров’яні обігрівачі («буржуйка»), електроплитки, посуд, ліхтарі, свічки, спальні мішки – утеплені, електричні зігріваючі простирадла, розкладачки дорослі, батарейки, павербанки, генератори, засоби першої допомоги, розповів Олег Коваль.

А ще Агентство з питань технічного співробітництва та розвитку (ACTED Ukraine) надало 15 генераторів для «Пунктів незламності».

«Цю гуманітарну допомогу ми розділили між територіальними громадами для забезпечення «Пунктів незламності». Керівники громад днями зверталися в обласний гуманітарний штаб і отримували все необхідне. Я дякую міжнародним партнерам за допомогу Сумщині», – зазначив він.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg