Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині чоловік постане перед судом за знущання над матір’ю
На Охтирщині чоловік постане перед судом за знущання над матір’ю Печать
Автор Админ   
27.12.2022 г.



На Охтирщині чоловік постане перед судом за систематичне вчинення домашнього насильства відносно своєї матері

Слідчими, під процесуальним керівництвом прокуратури, завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 52-річного чоловіка за систематичне вчинення домашнього насильство.

В ході досудового розслідування встановлено, що чоловік протягом травня та червня поточного року постійно вчиняв сварки в стані алкогольного сп'яніння, висловлював словесні образи нецензурними словами, погрожував застосуванням фізичного насильства своїй 76-річній матері. 

Співробітники Охтирського районного відділу поліції неодноразово  притягували кривдника до адміністративної відповідальності. Крім того, його  було взято на облік, як особу, яка вчиняла домашнє насильство, з ним  проводилися відповідні профілактичні заходи.

Однак не зважаючи на перебування на профілактичному обліку та неодноразове притягнення до адміністративної відповідальності, чоловік  продовжував вчиняти домашнє насильство відносно матері. 

Так, в кінці листопада цього року в черговий раз зловмисник вчинив сварку та висловлював образи нецензурними словами, погрожував фізичною розправою своїй матері.

На даний час слідчими завершено досудове розслідування, а зловмиснику за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України доведеться постати перед судом.

Відділ комунікації поліції Сумської області


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg