Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Мародер з Тростянця постане перед судом
Мародер з Тростянця постане перед судом Печать
Автор Админ   
08.12.2022 г.



На Охтирщині постане перед судом чоловік за вчинення незаконного заволодіння автомобілем та ряду крадіжок

Зловмисник, скориставшись вдалими моментами, скоїв ряд крадіжок чужого майна та незаконно заволодів транспортним засобом. Однак уникнути відповідальності йому не вдалося, правоохоронці викрили його дії та на даний час вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні ряду кримінальних правопорушень.

У ході досудового розслідування встановлено, що в кінці лютого цього року мешканець м. Тростянець, виявивши пошкоджене в результаті бойових дій, приміщення одного із мережевих магазинів електроінструментів, проник до торговельного залу. Звідки вчинив крадіжку компресора, відбійного молотка, фрейзера, монтажної торцевої пилки, складної драбини, набору пневмоінструментів та джерела безперебійного живлення. 

Продовжуючи свою злочинну діяльність, протягом березня, зловмисник таким же способом вчиняв крадіжки ще із чотирьох приміщень магазинів та однієї аптеки. 

Не зупиняючись на досягнутому, того ж місяця викрав з локомотиву та радіорелейної кімнати локомотивного ДЕПО блок акумуляторної батареї, три радіостанції та мегометр.

Всі викрадені речі зловмисник приносив до підвального приміщення за місцем мешкання та в подальшому розпоряджався на власний розсуд.

Ще один епізод його злочинної діяльності правоохоронці задокументували в кінці березня. Встановлено, що зловмисник виявив неподалік залізничного вокзалу автомобіль ВАЗ 2101 з пошкодженими вікнами та замком запалення. Не довго думаючи, зловмисник вирішив прибрати його до рук. Так, через відчинені двері він сів до салону автомобіля, шляхом замикання дротів системи запалення, привів у дію двигун та поїхав на вказаному авто додому. 

На даний час слідчими відділення поліції №1 (м. Тростянець) під процесуальним керівництвом прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 286 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка чужого майна, поєднана з проникнення в інше приміщення) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg