Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Жителя Охтирщини судитимуть за систематичне домашнє насильство відносно своєї матері
Жителя Охтирщини судитимуть за систематичне домашнє насильство відносно своєї матері Печать
Автор Админ   
03.12.2022 г.



Не зважаючи на неодноразове притягнення до адміністративної відповідальності та перебування на профілактичному обліку, 52-річний мешканець одного із сіл Охтирського району продовжував вчиняти домашнє насильство відносно своєї матері.

Як результат правоохоронці відкрили кримінальне провадження, тепер останньому доведеться відповідати перед судом.

В ході досудового розслідування встановлено, що чоловік в травні-червні поточного року постійно вчиняв сварки в стані алкогольного сп'яніння, висловлював словесні образи нецензурними словами, погрожував застосуванням фізичного насильства своїй 76-річній матері.

Співробітники Охтирського районного відділу поліції неодноразово притягували кривдника до адміністративної відповідальності. Крім того, його було взято на облік, як особу, яка вчиняла домашнє насильство, з ним проводилися відповідні профілактичні заходи.

Однак не зважаючи на перебування на профілактичному обліку та неодноразове притягнення до адміністративної відповідальності, чоловік продовжував вчиняти домашнє насильство відносно матері.

Так, в кінці листопада цього року в черговий раз зловмисник вчинив сварку та висловлював образи нецензурними словами, погрожував фізичною розправою, тим самим завдав потерпілій психологічних страждань, принизив честь та гідність останньої, а також спричинив емоційний дискомфорт та негативні емоції.

За вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg