Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці правоохоронці регулюють дорожній рух під час вимкнення світла
В Охтирці правоохоронці регулюють дорожній рух під час вимкнення світла Печать
Автор Админ   
29.11.2022 г.



Поліцейські групи реагування патрульної поліції Охтирки забезпечують організацію дорожнього руху на основних перехрестях міста у випадках вимкнення світлофорів.

Критична інфраструктура нашої держави продовжує потерпати від ракетних обстрілів, які завдає рф, тим самим залишаючи українські міста без електропостачання. Через це можливе відключення від електроживлення світлофорних об’єктів. 

У таких випадках задля забезпечення безпеки для всіх учасників дорожнього руху на основних перехрестях міста, за потреби та враховуючи оперативну обстановку, регулювання дорожнього руху на вулично-шляховій мережі  здійснюють працівники поліції. Працюють правоохоронці на найбільш аварійних перехрестях, а також інших ділянках, де ситуативно ускладнюється рух.

Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху бути уважними та дотримуватись правил дорожнього руху. А пішоходам рекомендується мати флікери на одязі, щоб бути помітними на дорозі.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg