Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині побудувати стіну на кордоні з Росією наразі неможливо - Д.Живицький
На Сумщині побудувати стіну на кордоні з Росією наразі неможливо - Д.Живицький Печать
Автор Админ   
21.11.2022 г.



Через постійні обстріли стіну на кордоні Сумської області з росією зараз звести неможливо. 

Проте постійно триває укріплення і першої, і другої, і третьої ліній оборони населених пунктів області. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький під час трансляції «Медіацентру Україна».

Сумська ОВА намагається максимально забезпечити військових, що обороняють державний кордон України на Сумщині, усім необхідним, щоб мешканці як області, так і всієї України були впевнені, що через Сумщину ворог не зайде.

«Робота з укріплення державного кордону ведеться щоденно і не припиниться до нашої остаточної перемоги. Але здійснювати такі масштабні інфраструктурні будівельні проєкти (зведення стіни, — ред.) через присутність російських військових вздовж кордону ми не можемо», — сказав Дмитро Живицький.

Водночас він зазначив, що попри постійну присутність поблизу кордону підрозділів, що обстрілюють населені пункти області зі своєї території, жодних ударних угруповань, які б могли спробувати прорвати кордон, на Сумщині наразі не зафіксовано.

Джерело: Трибуна  

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg