Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Нардеп Дмитро Разумков: Охтирчани неймовірні і незламні
Нардеп Дмитро Разумков: Охтирчани неймовірні і незламні Печать
Автор Админ   
13.11.2022 г.



Цього тижня в Охтирку завітали народні депутати України Дмитро Разумков, Оксана Дмитрієва та Ольга Саладуха.

У рамках робочої поїздки по Сумщині представники депутатського об’єднання «Розумна політика» побували в Охтирській лікарні, де оглянули акушерсько-гінекологічне, хірургічне відділення та відділення гемодіалізу. 

Народні депутати передали Охтирській ЦРЛ медичне обладнання та ліки і ознайомилися із ситуацією в медичній сфері, поспілкувавшись із персоналом лікарні та міським головою Павлом Кузьменком. 

Особливо Дмитра Разумкова вразив той факт, що Охтирська лікарня ні на день не припиняла надавати всі необхідні медичні послуги населенню під час активних бойових дій. 

 «Українські лікарі тримають оборону на своєму фронті. Особливо у постраждалих від війни містах. На жаль, роботи тут вистачає і вдень, і вночі. Лікують, рятують, ставлять на ноги, повертають до нормального життя, - сказав Дмитро Разумков. - З “Розумною політикою” в Охтирську лікарню ми привезли гуманітарну допомогу, зокрема, ліки. Медична система як ніколи потребує уваги держави. А ми зі свого боку в стінах Парламенту будемо робити все, аби медицина отримувала необхідні кошти.

Ми поспілкувалися з охтирчанами, з міським головою Охтирки. Сказати, що їм складно - не сказати нічого. І попри все вони допомогають нашим захисникам. Неймовірні і незламні.

ImageImage

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg