Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці презентували книгу Марини Булах «Непереможна Україна»
В Охтирці презентували книгу Марини Булах «Непереможна Україна» Печать
Автор Админ   
10.11.2022 г.



В Охтирській центральній публічній бібліотеці відбулася презентація книги  Марина Булах  «Непереможна Україна».

Нещодавно світ побачила збірка поезій з красномовною назвою «Непереможна Україна» 🇺🇦, яка для її авторки,  Марини Булах, стала надважливою подією, своєрідним життєвим рубежем. 

Раніше кілька поезій поетеси друкувались у літературних альманахах «Веселих свят!» та «Осінні барви», а от власна поетична збірка – це перша. У книгу зі 120-ти сторінок увійшли 53 вірші, які з’явилися внаслідок пережитих емоцій, були написані з березня по серпень 2022 року. 

Читачі відчують щиру зранену душу, безмежну віру, надію і любов,  щирі емоції та почуття. На превеликий жаль, подібні емоції пережили чимало українців, які стали свідками повномасштабної війни терористичної Росії проти України, тому поезія відгукнеться багатьом. 

Родом Марина Булах з мальовничого села  Кальченки, що на Білопільщині,  з творчої родини педагогів. Мама – вчитель початкових класів, тато – музичного мистецтва. Поезію писати почала ще у шкільні роки, неодноразово брала  участь у шкільних конкурсах, друкувалася у місцевій газеті «Білопільщина», співала на пісенних конкурсах. 

Вищу освіту здобувала у Путивльському педагогічному коледжі, та Глухівському національному педагогічному університеті імені Олександра Довженка, отримавши професію викладача української мови та літератури, та вчителя світової літератури. 

Працювала у Харківській загальноосвітній школі  №58, навчаючи молоде покоління рідному українському слову. 

Нині Марина Олександрівна  проживає в Охтирці, на рідній землі чоловіка, з яким виховують маленьку донечку Вікторію. 

Два вірші збірочки  присвячені Охтирці. Це приємний подарунок всім охтирчанам, хто в місті, і далеко від дому.  

Україна непереможна лише в єдності її громадян. Сьогодні важливо, щоб кожен усвідомив необхідність свого внеску у  спільну перемогу Єдиної неподільної щасливої української нації. Кожен має боротися на своєму фронті. Наш з вами фронт, переважно,  інформаційний. І хоч він невидимий, але ми усвідомлюємо, що все видиме робить невидиме. Кожному з нас потрібен дух, щоб тіло рвав до бою. Ми зобов’язані підтримувати воїнів як матеріально, так і морально. Вони виганяють ворога з української землі, щоб тут звучала українська мова, пісня, була радість, заможність, щастя кожного українця. Українські воїни щосекунди ризикують власним життям, живуть на межі життя і смерті, в нелюдських умовах, але відчайдушно знищують ненависного ворога. МИ безмежно дякуємо кожному захиснику, і зобов’язані робити зміни всередині, щоб усі їх пожертви не були марними. Складно навіть уявити, що їм доводиться щодня переживати. А ще важче усвідомлювати, що цей досвід  залишиться з ними в пам’яті назавжди.

Друзі, придбавши збірку поезій Марини Булах «Непереможна Україна», ви підтримаєте молоду поетесу, та Збройні сили Україні, адже прибуток  від продажу книги поетеса перераховує на ЗСУ.

Де можна придбати збірку поезій? Переходьте у профіль Марини Булах за посиланням, та пишіть поетесі: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100084561680896 

Пані Марина продекламувала кілька зворушливих поезій, та подарувала  один примірник для користувачів бібліотеки.

Бажаємо Марині Булах миру, міцного здоров’я, благополуччя в родині, творчих злетів, бажаємо, щоб якомога швидше ми всі разом вибороли Перемогу України, а  поезія лилась про добро, щастя, любов, радість.💙💛

Разом ми неодмінно переможемо. Слава Україні! Героя Слава!🇺🇦

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg