Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Німецькі благодійники допоможуть відновити кілька охтирських дитсадків
Німецькі благодійники допоможуть відновити кілька охтирських дитсадків Печать
Автор Админ   
09.11.2022 г.



В Охтирці за допомогою міжнародних благодійних організацій відновлюють об'єкти критичної інфраструктури, соціальні об’єкти та житловий фонд. 

На минулому тижні представники благодійної організації arche noVa e.V. провели зустріч із міським головою Охтирки Павлом Кузьменком, під час якої вдалося домовитися про співпрацю щодо відбудови соціальних об’єктів міста, які постраждали від злочинних дій військових країни-агресора.

У дитсадку «Казка» arche noVa здійснить заміну вікон, а в дитсадку «Сонечко» - завдяки сприянню цієї благодійної організації, буде відремонтовано дах.

Приємно відзначити, що ця співпраця злагоджена і оперативна – на сьогодні вже розпочато роботи в одному із закладів та триває процедура визначення підрядника по іншому, тож дуже скоро буде результат. 

ДОВІДКОВО: arche noVa — гуманітарна організація з м. Дрездена, Німеччина, яка – вже три десятиліття підтримує нужденних, надає екстрену допомогу, здійснює довгострокову співпрацю в сфері розвитку гуманітарних ініціатив та реалізує системні освітні програми.

Нагадаємо. 17 травня під час ракетних ударів  сильно постраждав дитячий садок "Казка". Дитячий садок "Сонечко" зазнав сильних пошкоджень в кінці лютого. Нещодавно БФ "Світле майбутнє Охтирки" здійснив заміну вікон у д/с "Сонечко".

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg